Türk Hava Yolları'nın Sao Paulo uçuşları ve yeni ikram konsepti...

Kokpit.aero'da yayımlanan THY'nın Sao Paulo uçuşları ve yeni ikram konsepti hakkındaki yeni yazım / My recent article (in Turkish) about Sao Paulo flights and new catering concept of Turkish Airlines.

>>> THY'nin yeni kram konseptini Borga Dinçler test etti!

Edit 2020: Kokpit.aero sitesi bir süredir yayında olmadığından yazının Havayolu 101 sitesinde yayımlanan haline linki ekliyorum: THY'nin Yeni İkram Konsepti Test Edildi

2013 yılında başlayan bu ikram konsepti bazı değişikliklerle 2020 yılına kadar devam etti. 2016 yılında Güney Afrika'ya ve 2019 yılında San Fransisco'ya yaptığım uzun uçuşlarda hem Economy hem de Business ikramı deneyimleme şansım oldu. THY'nin rakiplerinden ayrıştığı ve yolcuların çok memnun olduğu bir konseptti. 

Ancak COVID-19 nedeniyle şu günlerde tamamen farklı bir uygulama mevcut. 2 saate kadar olan uçuşlarda tabiri caizse su bile yok. Daha uzun uçuşlarda ise eskiden iç haftlarda uygulanan snack box (atıştırmalık + kutu içecek) uygulaması var. 

Havacılığın ve ikramların eski günlerine dönmesini bekliyoruz...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yunanistan Gezi Notları - Günübirlik Kos

İtalya Gezi Notları – Roma ve Milano

Fransa Gezi Notları - Cote d’Azur